Nieuwe look voor Opalescence PF-systeem voor bleekbehandelingen

Deze jaar Ultradent Products heeft een nieuwe verpakking ontwikkeld voor Opalescence® PF, het toonaangevende systeem voor bleekbehandelingen thuis. De nieuwe verpakking van het Opalescence PF-systeem voor bleekbehandelingen heeft een mooie en moderne uitstraling en er is minder plastic in verwerkt dan bij de oude verpakking. Over de indeling van de nieuwe verpakking is goed nagedacht: we hebben de beschikbare ruimte vergroot, zodat ieder productelement een eigen plaats heeft, alles beter toegankelijk is en het product eenvoudig bewaard kan worden. De doos heeft een onzichtbare magneetsluiting, waardoor hij gemakkelijk hergebruikt kan worden en de verpakking netjes blijft. Dat ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens beter voor het milieu.

En er is nog meer nieuws: u hoeft Opalescence PF niet meer in de koelkast te bewaren. Bewaren op kamertemperatuur is goed genoeg. Hierdoor is Opalescence PF nog fijner in gebruik, zowel in de tandartspraktijk als voor de patiënt thuis. De houdbaarheid en effectiviteit van Opalescence PF blijven door deze verandering ongewijzigd.

Opalescence _PF_10_Regular_Patient kit_2018 copyOpalescence PF 10% Patient Kit

 

Het Opalescence PF-systeem voor bleekbehandelingen staat al sinds de introductie in 1990 wereldwijd op de eerste plaats van professionele bleekbehandelingssystemen. Het bekroonde systeem beschikt over op maat gemaakte bleeklepels voor thuisgebruik die met een spuit worden gevuld met bleekgel. De bleekgel Opalescence® staat bekend om de kleverige, viskeuze consistentie, waardoor het materiaal op de gebitselementen blijft zitten en niet naar andere weefsels migreert. Dit zorgt voor een optimaal bleekresultaat bij slechts minimale gevoeligheid. PF-bleekgel is beschikbaar in carbamideperoxideconcentraties van 10% en 16% en in de smaken Regular, Mint en Melon. Het product bevat bovendien kaliumnitraat en fluoride.

Het Opalescence PF-systeem voor bleekbehandelingen wordt aangeraden voor bleekbehandelingen van verkleurde gebitselementen, voorafgaand aan het plaatsen van composiet, veneers en/of kronen. Het is een effectieve methode voor het geheel of gedeeltelijk verwijderen van de inwendige verkleuringen van een gebitselement, of die nu het gevolg zijn van congenitale, systemische, farmacologische, traumatische of leeftijdsgebonden factoren. Het werkt zelfs voor het verhelpen van verkleuringen door tetracycline en bij fluorose.1,2

 

  1. Caughman WF, Frazier KB, Haywood VB. Carbamide peroxide whitening of non-vital single discolored teeth: case reports. Quintessence Int. 1999;30(3):155-61.
  2. Morgan J, Presley S. In-office “power” bleaching of vital teeth as an adjunct to at-home bleaching. Advanced Tooth Whitening, a Comprehensive Guide to Whitening. Prac Perio & Aesthet Dent. 2002;14 (suppl. 2):16-23.

 

Lees meer over Opalescence PF op www.ultradent.com/nl!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s