Hartelijk dank voor uw bezoek! Ultradent Products heeft succesvolle dagen op de IDS 2019 achter de rug

Meer exposanten, meer bezoekers en meer internationale flair. De IDS heeft opnieuw bewezen de belangrijkste beurs voor de dentale sector ter wereld te zijn.

Ook voor Ultradent Products waren het zeer geslaagde dagen. Het nieuwe standconcept, diverse activiteiten en nieuwe, innovatieve producten trokken heel veel bezoekers van praktijken en dental depots aan.

 

De nieuwe stand had meer digitale snufjes en een modernere uitstraling, en de displays van de nieuwe campagne ‘My smile is powerful’ trokken veel bekijks. De bedoeling van deze nieuwe Opalescence®-campagne, die officieel werd gelanceerd op de IDS, is op een authentieke manier te laten zien hoe mooi een stralend witte glimlach is. De campagne maakt bewust geen gebruik van professionele modellen, maar vertelt de persoonlijke verhalen van gewone mensen. Daarmee wil Ultradent Products laten zien welk effect een glimlach kan hebben, hoe eenvoudig cosmetische bleekbehandelingen bij elke levensstijl passen en op welke manier tandartsen hun patiënten kunnen helpen om een prachtige glimlach te krijgen waarmee ze zich zeker voelen.

Kijk op http://www.opalescence.com/eu/mysmileispowerful voor meer informatie over de campagne.

MSIP_Video

 

Maar niet alleen de nieuwe campagne vestigde de aandacht op Opalescence®, het merk dat al meer dan 25 jaar toonaangevend is op het gebied van bleekbehandelingen. Opalescence Go® en Opalescence® PF hebben ook een nieuwe look. Opalescence staat voor professioneel en vooruitstrevend tanden bleken. De mooie, hoogwaardige verpakking onderstreept dat.

Opalescence Go_PF

Tijdens de IDS konden bezoekers ook kijken naar zogenaamde ‘in-office’ bleekbehandelingen. Dit zijn behandelingen die de tandarts in zijn praktijk uitvoert. Bezoekers konden ook zelf in de behandelstoel plaatsnemen. Deze behandelingen werden live op een groot beeldscherm gestreamd. Daarnaast konden bezoekers deelnemen aan onze populaire Opalescence Go Whitening Live Test. Opalescence Go is het professionele alternatief voor vrij verkrijgbare bleekproducten. Dankzij de voorgevulde UltraFitTM-trays is Opalescence Go heel eenvoudig en direct uit de verpakking te gebruiken. Deelnemers aan de livetest op de IDS waren zeer te spreken over dit product en de behandelresultaten. Vooral het gebruiksgemak werd door 98% als positief ervaren. Van de deelnemers vond 95% het draagcomfort heel prettig en 95% zou Opalescence Go aanbevelen aan hun patiënten.

 

Naast een aantal bekende producten die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend, hebben we op de IDS ook een paar nieuwe producten gepresenteerd. Er was veel belangstelling voor Endo-EzeTM MTAFlowTM. Dit nieuwe wortelkanaalreparatiecement met mineraaltrioxideaggregaat is geschikt voor veel indicaties. Het bestaat uit een fijnkorrelig, bioactief poeder en een vloeistof/gel die heel eenvoudig zijn te mengen in de gewenste consistentie. In een dunne consistentie kan het zelfs met een NaviTip®-tip van 29 ga worden aangebracht!

MTAFlow

VALO Grand Corded

 

Een ander nieuw product was de VALO® Grand Corded, onze breedbandledpolymerisatielamp met snoer die op de IDS voor het eerst was te zien. De VALO Grand werd geïntroduceerd in 2017, maar dan zonder snoer, en heeft alle voordelen in huis van de rest van de VALO®-familie, maar dan met een 50% grotere lens. De lens van 12 mm is gemaakt om een molaar van 10 mm in een keer te kunnen belichten, voor een snelle en effectieve uitharding. De aan-/uitknop bevindt zich aan de achterkant, voor een intuïtievere bediening. De VALO Grand Corded is verkrijgbaar vanaf mei 2019.

 

 

Dit jaar organiseerden we voor de eerste keer exclusieve sessies met experts waarbij onze bezoekers hun kennis over producten konden verdiepen. Internationale sprekers gingen in op actuele onderwerpen en vraagstukken op het gebied van behandelingsprotocollen, nieuwe behandelmogelijkheden en innovatieve producten. Er waren levendige discussies en diepgaande vakgesprekken over oplossingen voor het vereenvoudigen van esthetische restauraties, endodontische behandelingen en een optimale lichtuitharding.

 

Via onze socialemediakanalen lieten we regelmatig weten wat er bij onze stand gebeurde. Op deze manier konden alle belangstellenden de interessante live-interviews en livevideo’s volgen.

 

Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze stand in 2021!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s