My Smile is Powerful

Iedere glimlach is uniek. Iedere glimlach is krachtig. Voor veel patiënten is een stralend MySmileIsPowerful_April_Calle_Ecem_Kam_Ally_Mikewitte glimlach het begin van een nieuwe fase in hun leven. That’s the power of a smile!

Een glimlach kan het ijs breken, spanningen verminderen, een vreemdeling welkom laten voelen en de dag van een vriend opfleuren. Helaas zijn veel mensen erg onzeker over hun glimlach, maar daar wil OpalescenceTM graag verandering in brengen. Iedereen is uniek, of je nu door koffie of wijn verkleurde tanden hebt, scheve tanden of kuiltjes in je wangen als je lacht. Veel mensen die onzeker zijn over hun glimlach, zijn geholpen met een professionele bleekbehandeling.

De nieuwe campagne ‘My Smile is Powerful’ gaat over cosmetisch tandenbleken en dat iedereen een mooie, natuurlijke glimlach kan hebben. Aan de hand van persoonlijke verhalen van echte mensen vertellen we hoe een stralende glimlach een verschil kan maken en hoe tandartsen patiënten kunnen helpen om een prachtige glimlach te krijgen waarmee ze zich zeker voelen. In de campagne is opzettelijk geen gebruikgemaakt van professionele modellen, maar juist van gewone mensen van allerlei leeftijden en uit verschillende landen. Opalescence heeft het juiste product voor elke patiënt en elke indicatie. De thuisbleekproducten, waaronder OpalescenceTM PF en Opalescence GoTM, zijn geschikt voor elke levensstijl en passen perfect binnen iemands dagelijkse bezigheden, thuis of onderweg.

Een van de campagnes gaat bijvoorbeeld over April, een thuismoeder uit de Verenigde Staten. Ze zegt dat ze het meest glimlacht als ze samen is met haar gezin. Ze gebruikt graag Opalescence Go met 6% waterstofperoxide in voorgevulde bleeklepels die direct vanuit de verpakking kunnen worden gebruikt. Voor April is het de perfecte manier om thuis in ongeveer een uur haar tanden te bleken terwijl ze voor haar vier kinderen zorgt.

Opalescence is al meer dan 25 jaar marktleider op het gebied van professioneel tandenbleken. Ons eerste bleekproduct (en nog steeds populair!) is Opalescence PF, voor cosmetisch bleken met op maat gemaakte lepels. Opalescence PF is verkrijgbaar met 10% of 16% carbamideperoxide en in drie smaken. Het kan overdag of ’s nachts worden gedragen.

Van recenter datum, maar niet minder populair, is Opalescence Go, voor cosmetisch bleken met kant-en-klare lepels. Deze voorgevulde UltraFit™-trays bevatten 6% waterstofperoxide en kunnen direct vanuit de verpakking worden gedragen gedurende 60-90 minuten per dag. De lepels passen zich direct en comfortabel aan het gebit aan en sluiten mooi om de hele tandboog.

Met de nieuwe campagne presenteert Ultradent Products ook de nieuwe look van Opalescence Go (na de lancering van de nieuwe verpakkingen voor Opalescence PF medio 2018). Het nieuwe ontwerp van deze hoogwaardige verpakking is mooi om te zien, heeft een luxe uitstraling en maakt de hele bleekbehandeling tot een prettige ervaring. De nieuwe verpakking van Opalescence Go kan zelfs worden omgetoverd tot een handige dispenser: door het bovenste gedeelte eraf te halen en om te draaien verschijnt onderaan een opening waaruit gemakkelijk per keer een setje voorgevulde bleeklepels kan worden gehaald. Bovendien zit er bij elke set een tube OpalescenceTM-bleektandpasta!

 

Photo_Opalescence_Go_2_EUPhoto_Opalescence_PF_2_EU.png

Volg ons op social media of lees meer op www.opalescence.com/nl/mysmileispowerful

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s