Twintig redenen waarom mensen van Opalescence-bleeksystemen houden

Sinds zijn introductie 29 jaar geleden is Opalescence aan de weg blijven timmeren met innovaties en verbeteringen. Tegenwoordig is Opalescence toonaangevend op het gebied van tandenbleken en heeft het miljoenen mensen geholpen om een stralende lach, meer zelfvertrouwen en een betere levenskwaliteit te krijgen! Hieronder vindt u twintig redenen waarom tandartsen over de hele wereld liever met Opalescence werken dan met een ander systeem. Ontdek het zelf!

1.

Opalescence loopt sinds 1990 voorop om het tandenbleken naar een hoger niveau te tillen.

De introductie van Opalescence in 1990 zorgde voor een revolutie in de bleekindustrie. Opalescence was het eerste algemeen aanvaarde thuisbleeksysteem met dezelfde bleekkracht als de systemen in de tandartspraktijk. Kort daarna kwam ook Opalescence Office op de markt voor professioneel bleken in de tandartspraktijk. Andere innovaties waren het toevoegen van smaken aan de bleekgel en het verhogen van de peroxidepercentages voor veilig thuisgebruik.

Opalescence PF 1990Introductie van Opalescence in 1990: Opalescence loopt voorop op het gebied van modern tandenbleken met de eerste kleverige, viskeuze, langdurig werkende bleekgel die via een spuit wordt aangebracht.

 

2.

Opalescence introduceerde de kleverige, viskeuze bleekgel die nog steeds de gouden standaard is.

Dankzij zijn bekende kleverige, viskeuze formule blijft Opalescence-bleekgel goed op zijn plaats zitten. De gel loopt niet naar de weke delen waar hij irritatie zou kunnen veroorzaken. De gel zorgt er ook voor dat de bleeklepel op zijn plaats blijft zitten, zodat de gebruiker met de lepel in zijn mond kan gaan slapen voor een optimaal bleekeffect.

Opalescence PF_gel formula
De eerste, kleverige, viskeuze gel met een optimale combinatie van kaliumnitraat en fluoride.

 

3.

Opalescence PF-thuisbleeksysteem heeft een formule met gereguleerde afgifte.

De speciale formule met gereguleerde afgifte van Opalescence PF zorgt ervoor dat de gel doorgaat met bleken, ongeacht of iemand een bleekgel met een lange draagtijd op basis van carbamideperoxide of een bleekgel met een kortere draagtijd op basis van waterstofperoxide gebruikt.

 

4.

Opalescence wordt internationaal erkend en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn uitstekende bleekresultaten.

Tandartsen en patiënten over de hele wereld vertrouwen op Opalescence-bleekproducten om een witte, stralende lach te krijgen. Dankzij de innovaties, altijd goede resultaten en veiligheid van Opalescence-bleeksystemen, hebben de producten in de 29 jaar dat ze op de markt zijn, de aandacht getrokken van vele experts op het gebied van tandheelkunde. Zo kregen de Opalescence-producten erkenning van industrie-experts als Reality, Dentistry Today, Dental Town en Clinician’s Choice.

Opalescence Awards

 

5.

Dankzij het uitgebreide productassortiment van Opalescence zit er voor iedereen iets van zijn gading bij.

Opalescence heeft producten voor elke levensstijl. Het Opalescence PF-thuisbleeksysteem werkt met een op maat gemaakte bleeklepel. Het is verkrijgbaar in diverse concentraties en smaken voor een op de patiënt toegesneden thuisbehandeling. Opalescence Go-bleekgel wordt geleverd in een voorgevulde bleeklepel voor eenmalig gebruik waarmee gebruikers hun tanden kunnen bleken wanneer ze maar willen, zonder het gedoe van een op maat gemaakte lepel.

Opalescence Family_BeNeLuxIn de afgelopen 29 jaar is Opalescence van één kleverige, viskeuze gel met 10% carbamideperoxide uitgegroeid tot een compleet assortiment voor bleekbehandelingen.

6.

 Opalescence is verkrijgbaar in formules op basis van waterstofperoxide of carbamideperoxide, zodat aan de behoeften van elke patiënt kan worden voldaan.

De draagtijd van beide formules verschilt, maar het bleekeffect is hetzelfde. Sommige patiënten hebben wel een duidelijke voorkeur voor het ene of het andere systeem. De Opalescence PF-bleekgel, een formule op basis van carbamideperoxide, zorgt voor een meer geleidelijke afgifte, waardoor deze behandeling ideaal is voor patiënten die hun tanden ‘s nachts willen bleken of die liever een lagere concentratie gedurende een langere periode willen. Waterstofperoxide wordt sneller afgegeven, waardoor een bleekgel op basis van deze formule slechts 60-90 minuten per dag gebruikt hoeft te worden.

7.

Opalescence heeft een hoog watergehalte.

Het hoge watergehalte in de Opalescence-bleekgels helpt de gebitselementen tijdens het bleekproces vochtig te houden. Uitdroging van gebitselementen blijkt de gevoeligheid te verhogen. Het watergehalte in Opalescence-bleekgels vermindert ook het rebound-effect waardoor patiënten een beter beeld krijgen van de kleurverandering tijdens de bleekbehandeling.

WaterHet watergehalte van 20% voorkomt dehydratatie en rebound-effect.

 

8.

Opalescence is verkrijgbaar in verschillende smaken, is 100% glutenvrij, geschikt voor veganisten, gecertificeerd koosjer en alle bleekgels voor thuisbehandeling zijn gezoet met xylitol.

 

 

Opalescence PF en Opalescence Go zijn verkrijgbaar in de frisse smaken mint en meloen. Opalescence PF is ook verkrijgbaar in de smaak ‘regular’.

 

9.

Opalescence heeft een speciale formule met kaliumnitraat en fluoride.

Opalescence-bleekgels bevatten de optimale concentratie kaliumnitraat en fluoride (PF) voor versterking van het glazuur en vermindering van gevoeligheid. Onze unieke formule is ontwikkeld voor een optimaal comfort van de patiënt tijdens de bleekbehandeling.

PF Button

 

10.

Opalescence is pH-neutraal.

Omdat bleekgels in contact komen met de tanden van de patiënt, is het belangrijk dat de pH van het bleekproduct overeenkomt met de natuurlijke, gezonde pH van het speeksel. Een lage pH kan zuurerosie veroorzaken. De neutrale, pH-gebalanceerde formule van Opalescence-bleekgel helpt de tanden tegen deze gevaren te beschermen en maakt van tandenbleken een comfortabele en veilige ervaring voor de patiënt.

 

11.

Opalescence biedt een compleet assortiment bleekproducten waaronder:

Opalescence PF cosmetische bleekgel

Het originele, professionele Opalescence-thuisbleeksysteem maakt gebruik van een op maat gemaakte bleeklepel. Opalescence PF is verkrijgbaar in verschillende smaken, concentraties en draagtijden voor comfortabel en veilig tandenbleken.

Opalescence PF

Opalescence Go cosmetische bleekgel

Cosmetisch tandenbleken was nog nooit zo gemakkelijk dankzij de kant-en-klare bleeklepels van Opalescence Go. De voorgevulde UltraFit-bleeklepel vormt zich direct en eenvoudig naar het gebit van iedere patiënt. De gel is verkrijgbaar in de smaken mint en meloen en wordt 60 tot 90 minuten gedragen.

Opalescence Go

 Opalescence Endo medische bleekgel

Opalescence Endo-bleekgel is speciaal ontwikkeld voor het bleken van endodontisch behandelde en intern verkleurde gebitselementen door ziekten, letsel of medische behandelingen. Het bleken gebeurt met behulp van de ‘walking bleach’-techniek. De bleekgel wordt door de tandarts aangebracht, blijft 1 tot 5 dagen op het gebitselement zitten en wordt vervolgens eenvoudig verwijderd.

Opalescence Endo

 

12.

Opalescence wordt alleen verkocht door tandartsen.

Ultradent Products zet zich in voor hoogwaardige tandheelkundige zorg. Al vóór het EU-amendement op de Cosmeticarichtlijn moedigde Ultradent Products tandartsen aan betrokken te blijven bij het bleekproces. Daarom is Opalescence alleen verkrijgbaar bij dentale professionals.

 

13.

Opalescence biedt dentale professionals en patiënten flexibele bleekmogelijkheden.

Het is belangrijk dat een bleeksysteem niet alleen eenvoudig en handig is voor de professional, maar ook voor de patiënt, omdat dit de therapietrouw bevordert.

 

14.

De Opalescence-bleekproducten kunnen met elkaar worden gecombineerd voor een optimaal effect.

Hoewel alle Opalescence-bleekproducten op zichzelf al heel effectief zijn, raden veel dentale professionals combinatiebehandelingen aan om nog beter aan de behoeften van hun patiënten te voldoen. Dentale professionals kunnen bijvoorbeeld in de tandartspraktijk een bleekbehandeling uitvoeren met Opalescence Office en de Opalescence Go-bleeklepels aanbevelen voor het bijwerken van de kleur. Het is ook een goed idee om Opalescence-tandpasta na een bleekbehandeling te adviseren, omdat deze tandpasta de lach van uw patiënten stralend en gezond houdt.

Opalescence Whitening ToothpastePoetsen met Opalescence -tandpasta is een eenvoudige en effectieve manier om het gebit stralend wit te houden. De tandpasta’s hebben een speciale formule voor een hoge fluorideopname, terwijl ze mild genoeg zijn om iedere dag te gebruiken.

 

15.

Opalescence heeft speciale producten voor iedere unieke situatie.

Het maakt niet uit om wat voor soort vlekken en verkleuringen het gaat, Opalescence heeft het juiste product om iedere glimlach te laten stralen. Zo is Opalustre, een schuurpasta met een chemische en mechanische werking, speciaal ontwikkeld voor het permanent verwijderen van oppervlakkige verkleuringen en afwijkingen, terwijl het nog steeds minimaal invasief is.

Opalustre

 

 16.

Opalescence levert kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Ultradent Products is al heel lang en over de hele wereld een synoniem voor kwaliteit. Ons interne onderzoeks- en ontwikkelingsteam streeft naar continue verbetering van al onze producten, van fabricage tot kwaliteitscontrole. Dat ziet u terug in onze ontwerpen en in onze verpakkingen (en alles daartussenin)!

 

17.

Opalescence wordt altijd aangebracht door vakkundige, goed opgeleide dentale professionals.

Patiënten kunnen erop vertrouwen dat hun tandarts de bleekbehandeling afstemt op hun persoonlijke situatie en de behandeling indien nodig aanpast.

 

18.

Opalescence is verkrijgbaar in landen met de strengste regelgeving.

Ultradent Products heeft met Opalescence het voortouw genomen bij overheidscertificeringen en tandheelkundige certificeringen van onze producten over de hele wereld. We spelen al tientallen jaren een prominente rol op deze terreinen.

 

19.

Opalescence doneert aan goede doelen.

Ultradent Products helpt mensen over de hele wereld door de donatie van tandheelkundige producten aan goede doelen. Alleen al in 2018 doneerden we tandheelkundige producten ter waarde van meer dan 413.000 euro waarmee we meer dan 300 aanvragen in 76 landen steunden.

Smiles for Life Ultradent posterAlle inkomsten van Opalescence-bleekbehandelingen via de Smiles for Life Foundation gaan naar projecten die kinderen in achterstandssituaties steunen.

 

20.

Opalescence is toonaangevend op het gebied van professioneel tandenbleken.

Dankzij de kwaliteit van Opalescence en de reputatie van de bleekproducten bij dentale professionals en patiënten is Opalescence nu de norm op het gebied van professioneel tandenbleken. Sinds 1990 levert Ultradent Products aan dentale professionals in meer dan 100 landen bleekproducten van de hoogste kwaliteit.

Met trots en plezier hebben wij de afgelopen 29 jaar onze bleekproducten aan de beste dentale professionals ter wereld geleverd. En dat blijven wij doen, zodat zij hun patiënten een witte, stralende lach kunnen bezorgen!

 

Lees meer over Opalescence hier of op www.opalescence.com/nl.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s