Het nieuwe Omni-Matrix-matrixsysteem voor eenmalig gebruik is nog beter dan zijn voorganger

In de dagelijkse praktijk vormen klasse II-restauraties ongeveer 50 procent van alle casussen. Dit soort restauraties zijn vaak ingewikkeld. De nieuwe en verbeterde Omni-MatrixTM-matrixband en spanklem voor eenmalig gebruik van Ultradent Products is het perfecte instrument voor het creëren van mooie klasse II-restauraties in de zijdelingse delen.

New Omni Matrix Disposible Retainer and Matrix

De nieuwe Omni-Matrix-matrixband en spanklem voor eenmalig gebruik van Ultradent Products.

 

Aan de vertrouwde eigenschappen is niets veranderd: de spanklemmen zijn nog steeds verkrijgbaar met en zonder vleugels, bedoeld voor eenmalig gebruik en uitgevoerd met een brede of smalle matrixband. Het ontwerp is wel nieuw: dankzij de scharnierende kop zijn de verschillende preparaties in elk kwadrant nu goed te bereiken, zonder in te boeten aan kwaliteit of comfort voor de patiënt. Het nieuwe ontwerp zorgt er ook voor dat de tandarts een uitstekend zicht heeft.

De Omni-Matrix-spanklem kan worden gebruikt voor solitaire of gelijktijdige restauraties en is verkrijgbaar met en zonder vleugels. Net als bij zijn voorganger kunnen mylar of ultradunne polijstbare roestvrijstalen banden van normale of smalle breedte worden gebruikt. De spanklemmen zijn al voorzien van een matrixband en bedoeld voor eenmalig gebruik. Ze hoeven dus voor of na gebruik niet gesteriliseerd of gedesinfecteerd te worden. Dat bespaart tijd en geld. De Omni-Matrix-spanklem is heel eenvoudig te verwijderen zonder het restauratiemateriaal te beschadigen.

De Omni-Matrix-spanklem is verkrijgbaar met en zonder vleugels.

 

Voor tandartsen die graag minimaal invasief werken, is de Omni-Matrix-spanklem bijzonder handig voor de verwijdering van ziek weefsel en het behoud van contactpunten. Dr. Todd Snyder zegt hierover: „Bij dit soort casussen heb ik gewoon iets nodig dat zich snel aanpast aan de vorm van het gebitselement en dat de morfologie van het gebitselement kan herstellen. Wanneer er bij het prepareren geen contactverlies is, kan ik heel gemakkelijk een spanklem gebruiken om de juiste vorm de creëren en een stevig functioneel contact te behouden.”

Omni Matrix On Tooth Green

De Omni-Matrix-matrixband en spanklem is een handig hulpmiddel voor efficiënt en snel herstel van de anatomie bij klasse II-restauraties.

 

Eersteklas spanklemmen en matrixbanden voor eenmalig gebruik zijn onmisbaar voor elke tandarts die klasse II-restauraties uitvoert. Daarom zijn er veel positieve reacties op het nieuwe ontwerp van de innovatieve Omni-Matrix-matrixsysteem van Ultradent Products. Dr. George Freedman: „Met dit wegwerp-matrixsysteem kan ik snel, gemakkelijk en comfortabel werken. Wat wil je als gebruiker nog meer?” Dr. Todd Snyder: ”Dankzij de Omni-Matrix-spanklem kan ik efficiënt werken en kwaliteit leveren en dat is van onschatbare waarde, zowel voor mijn praktijk als mijn patiënten.”

Heeft u altijd graag met het Omni-Matrix-systeem gewerkt? De innovatieve, verbeterde variant zal u nog beter bevallen! Overtuig uzelf!

Het nieuwe Omni-Matrix-matrixsysteem voor eenmalig gebruik is nog beter dan zijn voorganger:

  • Het unieke ontwerp is ideaal voor solitaire en gelijktijdige restauraties
  • Dankzij de innovatieve vorm is een uitstekend zicht op het werkgebied mogelijk, bij goed comfort voor de patiënt
  • Dankzij het ultradunne, polijstbare roestvrij staal is aanpassing aan alle preparaties mogelijk
  • Unieke ontwerpen met en zonder vleugels voor individuele casussen
  • Aseptisch ontworpen voor eenmalig gebruik, bespaart tijd en geld

 

Klik hier voor meer informatie over het nieuwe en verbeterde Omni-Matrix-systeem!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s